foto

Chris Muto

  • nar. 3.3.1977 (40 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Last Rampage
2016 Zabij nebo zemři
2014 Dante's Hell Animated
Meat (TV film)
2012 A Dark Plan (TV film)
Prodigy Bully (TV film)
2011 Drive
2010 Perils of an Active Mind
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2007 Na mušce (TV film)

TV seriály

2017 Skandál (TV seriál)
Extinction (S06E06)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Circle of Friends (S01E07)
Return to Sender (S01E06)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Meat (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace