foto

Chris Muto

  • nar. 3.3.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Last Rampage
2016 Zabij, nebo zemři
2014 Dante's Hell Animated
Meat (TV film)
2012 A Dark Plan (TV film)
Prodigy Bully (TV film)
2011 Drive
2010 Perils of an Active Mind
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2007 Na mušce (TV film)

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Lasting Impressions (S02E11)
2017 Skandál (TV seriál)
Extinction (S06E06)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Obličej, který nosím (S12E17)
2015 Chirurgové (TV seriál)
Hrdost a sebejistota (S12E02)
2007 Private Practice (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Vráceno odesílateli (S01E06)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Meat (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky