foto

Beatrice Masala

  • nar. 2.9.1963 (57 let)
    Hausham, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ein Mann, ein Fjord! (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
2004 Samba in Mettmann
1989 Schweinegeld

TV seriály

2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Große Freiheit (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Sterne des Südens (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky