foto

Melpo Zarokosta

  • nar. 1933
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Evdeki Yabancılar
2006 Koncem nic nekončí
1996 Keraies (TV film)
1990 Eisai to laheio mou
1989 Epikindynos erotas
O kapetanios ki i horeftria
Ta didyma
1988 Isovia
1987 Antra mou theleis allagi
I strigla itan angelos
Zoi kai kota
1986 Leonora
O gyftoaristokratis
1985 Athina - N. Yorki: To megalo kolpo
Tahytita kai agapi
Thymisou ton Septemvri - vyp.
1982 Fylakes anilikon
I strofi
1981 Ta tsakalia: Ena koinoniko provlima
1972 I Aliki diktator
1971 Aerosynodos
1970 Ena asteio koritsi
Mia trelli... trelli... sarantara
1969 Agapi gia panta
I komissa tis fabrikas
O anthropos pou gyrise apo ta piata!
Otan i polis pethaini
To leventopaido
1968 Olga, agapi mou
1967 Kati kourasmena palikaria
1966 I gynaika mou trellathike
Oloi oi andres einai idioi
1965 Ohi, ...kyrie Johnson
Yparhei kai filotimo
1964 Diazygio a-la ellinika
I villa ton orgion
Kathe kaimos kai dakry
1961 O thanatos tha xanarthi
1960 Oikogeneia Papadopoulou
1959 To xylo vgike apo ton Paradeiso

TV seriály

2016 Asteras Rahoulas (TV seriál)
2011 Kliniki periptosi (TV seriál)
2007 Eftyhismenoi mazi (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
2004 Veloudo apo metaxi (TV seriál)
2000 Pappoudes en drasei (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1997 Daneikos pateras (TV seriál)
1993 O hiros, i hira kai ta heirotera (TV seriál)
1990 Oi treis Harites (TV seriál)
1981 Maria Parni (TV seriál)
1975 To taxidi (TV seriál)
1974 Alithines istories (TV seriál)
1973 O kousouris (TV seriál)
1970 Ap' tin komodia sto drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky