foto

Mat Whitecross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

European Film Awards

Režijní filmografie

Filmy

2017 Red Nose Day Actually (TV film)
Vic & Bob's Big Night Out (TV film)
2012 Ashes
Spike Island
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll
2005 Job Street

TV seriály

2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Spooks: Code 9 (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)

Dokumentární

2018 Coldplay: A Head Full of Dreams
2016 Oasis: Supersonic
2009 Doktrína šoku
Moving to Mars: A Million Miles from Burma
2006 Cesta na Guantánamo

Hudební videoklipy

2016 Coldplay - Adventure Of A Lifetime (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace