foto

Jimmy Jean-Louis

  • nar. 8.8.1968 (51 let)
    Pétion-Ville, Haiti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Code_Switch
Desrances
Rattlesnakes
2018 Lalo's House
The Outer Wild
2017 Cargo
Catastrópico
Isolated Victim
2016 Everything But a Man
La caja vacía
The CEO
2015 Joy
The Cursed Ones
2014 Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
2013 Doctor Bello
Five Thirteen
Promise Keeper, The
Znamení andělů - Miserere
2011 Sinking Sands
Un baiser papillon
2010 Kurýr expres
Penthouse
Precipice
2009 Diary of a Tired Black Man
Garimpeiro
I Sing of a Well
Life Outside of Pearl
Pád vládce
2008 Angel Blade
Dealer
Golden Goal!
Powerova dobrodružství
2007 Láska časem prokletá
2006 Cousines
Lady XXL
President a-t-il le sida, Le
2005 Příšerná tchyně
Životní zápas
2003 Detektivové z Hollywoodu
Slzy slunce
Život jedné dívky
2002 Agent bez minulosti
Teror ve vlaku
1999 Blade Sisters
1996 Cesta k lásce
1993 Emmanuella: Odveta (TV film)
Emmanuellina láska (TV film)
Emmanuellino kouzlo (TV film)
Emmanuellino tajemství (TV film)
Síla lásky (TV film)
Věčná Emmanuella (TV film)
1992 Emmanuellin parfém (TV film)
Voodoo: Retribution

TV seriály

2019 Smilf (TV seriál)
Surrogate Mothers Inspire Loving Families (S02E03)
2018 Drápy (TV seriál)
Ruská námořní (S02E03)
Zapečené krekry (S02E02)
Otřes (S02E01)
S.W.A.T. (TV seriál)
Otřesené město (S02E01)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
Teatro (S01E08)
Útěk (S01E07)
další epizody (4)
Jen jediný pohled (TV seriál)
The Brave (TV seriál)
Enhanced Protection (E05)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Send in the Clones (E11)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
Odessa (E02)
další epizody (4)
2014 Extant (TV seriál)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
2013 Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
Liga Assasinů (S02E05)
další epizody (4)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Strážce svého bratra (S04E10)
Neviditelný protivník (S04E09)
další epizody (5)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Náš otec (S03E12)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Zatmění 1/2 (S03E10)
další epizody (7)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
Čas nic nespraví (S02E07)
Hranice (S02E06)
další epizody (13)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Před šesti měsíci (S01E10)
Majáles (S01E09)
další epizody (6)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
A Thousand Deaths (S04E11)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2002 Fastlane (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jimmy Jean-Louis Visits Tijuana
2007 Rwanda Rising

Hudební videoklipy

2010 We Are The World 25 For Haiti (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Rattlesnakes

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)