foto

Branislav Matuščin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2011 Mátohy (divadelní záznam)
Všetko za národ (divadelní záznam)
2008 Malé oslavy
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1995 Zuzka Turanová (TV film)
1994 Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)

TV seriály

2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Vražedná sieť (S02E09)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Čistý byznys (E04)
Aféry (TV seriál)
Kóma (S02E01)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Zuzka (S01E06)
Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Čin-Čin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace