foto

Barbora Fišerová

  • nar. 20.5.1978 (39 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Barbora Fišerová se narodila 20. 5. 1978 do výtvarné rodiny. Od dětství studovala balet, ale v šesti letech se rozhodla být herečkou. Herectví také vystudovala. Poté nastoupila do Černého divadla Jiřího Srnce. Hrála ve Středočeském divadle Kladno i v několika pražských divadlech, např. v divadle Komedie, Bránickém divadle nebo v divadle Pod Palmovkou, natočila několik televizních inscenací, pohádek, českých i koprodukčních filmů. V soukromí často chodila se svými hereckými kolegy, dlouhý vztah prožila se zpěvákem Michalem Penkem.

Jan "Nekroskop" Radil

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sedmero krkavců
Vánoční Kameňák
2014 Vejška
2012 Bastardi 3
2011 Čertova nevěsta
Goodness of the devil (amatérský film)
Překvapení! (studentský film)
2009 Nepolepšitelný (TV film)
T.M.A.
Ulovit miliardáře
2008 Bathory
Dívka a kouzelník (TV film)
Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
2006 Hezké chvilky bez záruky
Poslední prázdniny
2005 Psí kus (TV film)
Restart
2004 Non Plus Ultras
2003 Kameňák
2001 Andělská tvář
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
O princezně z Rimini (TV film)
1998 Elixír lásky (TV film)
Jezerní královna
Přehmat (TV film)
Stín (TV film)
To je Balkán (studentský film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
O sirotkovi z Radhoště (TV film)
Šeptej
1989 Kam zmizela 55. ZŠ (TV film)
1987 Strom pohádek: O perníkové chaloupce (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Návrat (S02E26)
Úlovek (S02E25)
Nebezpečný úsek (S02E24)
další epizody (7)
2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neřeš a žij (S01E08)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)

TV pořady

2013 Božské dorty od Markéty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace