foto

Chris Bruno

  • nar. 15.3.1966 (54 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cesta zpátky
2017 Útok pětihlavého žraloka (TV film)
2016 Pozoruhodný život
2014 Sorority Surrogate (TV film)
2009 Cela 2
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Dead and Gone
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
Last of the Romantics
2005 V zajetí rychlosti
2002 Mrtvá zóna
1999 My Girlfriend's Boyfriend

TV seriály

2018 Do Not Go Gentle (TV seriál)
2016 The Fosters (TV seriál)
First Impressions (S03E11)
2015 Cannibal's Handshake, A (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Father's Day (S03E02)
The End of the Beginning (S02E21)
další epizody (5)
Nešika (TV seriál)
Prank Amateurs (S05E01)
2014 The Fosters (TV seriál)
Someone's Little Sister (S02E10)
Play (S02E03)
Take Me Out (S02E02)
Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Castle na zabití (TV seriál)
Dva ninjové (S06E18)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Očista (S04E20)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Integrity Check (S04E06)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zážeh (S07E11)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Věk nevinnosti (S15E08)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spáleniště (S05E22)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)
Ambush (S06E12)
Exile (S06E11)
další epizody (4)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Into the Heart of Darkness (S05E10)
Revelations (S05E09)
další epizody (9)
2005 Wildfire (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
A Very Dead Zone Christmas (S04E12)
Coming Home (S04E10)
Babble On (S04E09)
další epizody (10)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Lost Sister (S01E16)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Instinct (S03E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
The Mountain (S02E17)
Deja Voodoo (S02E15)
další epizody (14)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
Shaman (S01E12)
Dinner with Dana (S01E11)
další epizody (10)
1999 Force, The (TV seriál)
Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Oh, Say, Can You Ski? (S06E09)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 No Game (TV film)

TV seriály

2019 Human Discoveries (TV seriál)
2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
Independence Day (S05E02)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Pozoruhodný život

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pozoruhodný život

Host

TV pořady

2007 Inside MMA (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky