foto

Chris Bruno

  • nar. 15.3.1966 (51 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 5 Headed Shark Attack (TV film)
2016 Pozoruhodný život
2014 Sorority Surrogate (TV film)
2009 Cela 2
Prison Break: The Final Break (TV film)
2008 Dead and Gone
2007 Beowulf a Grendel (TV film)
Last of the Romantics
2005 V zajetí rychlosti
2002 Mrtvá zóna
1999 My Girlfriend's Boyfriend

TV seriály

2015 Cannibal's Handshake, A (TV seriál)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
The Way of the Ninja (S06E18)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Vražedná čísla (TV seriál)
Podfuk (S05E12)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
2005 Wildfire (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
1999 Force, The (TV seriál)
Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Watcher, The (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 No Game (TV film)

TV seriály

2011 Icarus II Project, The (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Pozoruhodný život

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pozoruhodný život

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace