foto

Marie Bunel

  • nar. 27.5.1964 (53 let)
    Saint-Maur-des-Fossés, Val-de-Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2017 C'est beau la vie quand on y pense
2016 La bête curieuse (TV film)
2014 Fever
2013 Jappeloup
Náhodný voják (TV film)
Zamini
2011 Knoflíková válka
Pasteur, l'homme qui a vu (TV film)
2010 La Ligne blanche
2009 Bellamy
2007 Rozpolcená dívka
Trois amis
Zeptej se nejdřív dětí
2005 Karla Rubensová - Dítě jako rukojmí (TV film)
Svatojakubská pouť
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
Le choix de Macha (TV film)
Les fautes d'orthographe
Silence de la mer, Le (TV film)
Slavíci v kleci
2002 17 fois Cécile Cassard
Tout contre Léo (TV film)
2001 Colère du diable, La (TV film)
2000 Miroir aux alouettes, Le (TV film)
Que faisaient les femmes pendant que l'homme marchait sur la lune?
1997 Des gens si bien élevés (TV film)
Mars ou la terre (TV film)
Můj růžový život
1996 Crédit bonheur (TV film)
Tous les hommes sont menteurs (TV film)
Île aux secrets, L' (TV film)
1995 Au petit Marguery
Bídníci 20. století
1994 Lou n'a pas dit non
1993 Couples et amants
Femme à abattre, La
Le bateau de mariage
Rupture(s)
1992 Gito, l'ingrat
La place du père (TV film)
Mes coquins (TV film)
Pour trois jours de bonheur (TV film)
1991 Passera-t-il?
Reine blanche, La
Secret de Sarah Tombelaine, Le
1990 Nuit des fantômes, La (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Ženská záležitost
1985 Gaffeur, Le
Gros dégueulasse
1984 Krev těch druhých
Lorelei
Scénario défendu, Le (TV film)
Île de la jeune fille bleue, L' (TV film)
1982 Večírek 2
1981 Double vie de Théophraste Longuet, La (TV film)
Rembrandt de Verrières, Le (TV film)
1978 Filles du régiment, Les
Hôtel de la plage, L'
1977 Au bout du printemps (TV film)

TV seriály

2012 Main Courante (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Drôle de famille! (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
2005 Inséparables (TV seriál)
Karla Rubensová - Vůně zločinu (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2001 Enquętes d'Eloise Rome, Les (TV seriál)
2000 Mathieu Corot (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Rancune tenace (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1979 Mon ami Gaylord (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pasteur

TV pořady

2008 Tous au théâtre! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace