foto

Maria Andrea Rangel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Padre - set dekoratér
2017 Escobar - set dekoratér
Órbita 9 - set dekoratér
2016 The Belko Experiment - set dekoratér
Ztracené město Z - set dekoratér
2015 La semilla del silencio - set dekoratér
The Effects of Blunt Force Trauma - set dekoratér
2014 Out of the Dark - set dekoratér
2013 El control - set dekoratér
2011 Práskači - set dekoratér
Páramo, El - set dekoratér
2010 La Sociedad del Semaforo - set dekoratér

TV seriály

2020 Perdida (TV seriál) - set dekoratér
Padre (E11) - set dekoratér
Cambalaches (E10) - set dekoratér
Ibagué (E09) - set dekoratér
další epizody (11)
2010 Karabudjan (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky