foto

Cujoši Abe

  • nar. 13.2.1982 (39 let)
    Chej-lung-ťiang, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Hotel ni okeru džódži to plan no hate
2016 Ansacu kjóšicu: socugjó-hen
Kusari: Onna Keiji Otomichi Takako (TV film)
2014 Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
2013 Saitama kazoku
2012 Ghostwriter Hotel
Sao ren
2011 Adži ičimonme (TV film)
Kore de ii no da! Eiga Akacuka Fudžio
Wairudo 7
2010 Nise Isha to Yobarete ~Okinawa Saigo no Ikaiho~ (TV film)
Surely Someday
Zebraman 2: Zebra City no gjakušú
2008 252 Seizonsha ari: Episode ZERO (TV film)
Hana jori dango: Fainaru
Miracle Voice (TV film)
Sensei wa Erai!
Yume wo Kanaeru Zo (TV film)
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas
Guoshi wushuang
Inugoe shiawase no nikukyū
Rough
2005 Daiteiden no joru ni
Tou wen zi D
2002 Hwajangshil eodieyo?

TV seriály

2020 Imawa no Kuni no Alice (TV seriál)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Leo Getz se žení (S02E19)
2017 Quartet (TV seriál)
Training Day (TV seriál)
Kodex cti (E04)
2016 Night Hero Naoto (TV seriál)
2015 Kitoku surú (TV seriál)
Macumoto Seičó Mystery džidaigeki (TV seriál)
2014 Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
Láska nebeská (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Yakusha Damashii! (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky