foto

Julián Elizalde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Con el viento
Las distancias
2017 Penélope
2014 El Camí més llarg per tornar a casa
Un cuento de Navidad (TV film)
2011 Terra baixa (TV film)
2010 Hrdinové
La isla de Toth
2008 Milosrdné lži
2003 Loď smrti
2002 Lisístrata
Nines russes (TV film)

TV seriály

2019 Háčko (TV seriál)
Helena s velkým H (S01E08)
Kolotoč (S01E07)
Marseille (S01E06)
další epizody (8)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
Matar al padre (E03)
Memoria selectiva (E02)
Kilómetro Cero (E01)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2006 Àngels i Sants (TV seriál)

Dokumentární

2015 El cor
2014 Není vždy svátek
2013 Výlet za láskou
2012 Foso, El
2010 Barcelona, antes de que el tiempo lo borre
2000 Él. Buñuel visto por sus colaboradores

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky