foto

Helena Maura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Todo Clichê do Amor
2017 Severina
2013 Uma História de Amor e Fúria

TV seriály

2020 Todxs Nós (TV seriál)
Vševědoucí (TV seriál)
Kdo to chce zkusit první? (E04)
Spáchala jsem zločin (E01)
2019 Sintonia (TV seriál)
Ve stejném rytmu (S01E06)
Druhá šance (S01E03)
2017 Carcereiros (TV seriál)
2013 Dámský podnik (TV seriál)

Dokumentární

2019 Clubversão Latino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky