foto

Kai Holzapfel

  • nar. 23.8.1970 (50 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gallery Weekend
The Key
2011 Kdo, když ne my
Osudová léta (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Jerry Cotton
2008 Insel des Lichts (TV film)

TV seriály

2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Nic nás nemůže rozdělit (E01)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky