foto

Joe Rogan

  • nar. 11.8.1967 (51 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joe Rogan, narozen 11. srpna 1967 ve městě Newark v New Jersey je americký komik, herec, moderátor a komentátor (Ultimate Fighting Championship). Během střední školy se učil kickbox a získal černý pás již ve věku 15 let. Ve svých 20 letech začal cvičit Judo a již po roce studia získal modrý pás. Také je držitelem dvou hnědých pásů - v brazilském Džiu-džitsu pod vedením Jeana Jacquese Machado a v „10th Planet Jiu-Jitsu“, což je neortodoxní styl brazilského Džiu-džitsu vyvinutý Eddiem Bravo. Mimo to také nějakou dobu vyučoval taekwondo, dokud nenašel uplatnění v televizi.

Jedním z opakujících se témat v jeho životě a vystupování coby komik je užívání a podpora konopí a halucinogenních hub. Rogan podporuje rekreační a zdravotní užívání konopí. U nás je jeho tvář známá především z televizní reality show FEAR FACTOR, kterou sám uvádí.

-OverLord-

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joe Rogan: Strange Times (TV film)
2017 Blinded
Bright
2012 Profesor v ringu
2011 Ošetřovatel
2010 Venus & Vegas
2009 Joe Rogan: Talking Monkeys in Space (TV film)
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV film)

TV seriály

2015 Silicon Valley (TV seriál)
Zabiják (S02E06)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)

Dokumentární

2018 A Leaf of Faith
2017 I Am Sam Kinison
2016 Michael Bisping - My Destiny
2015 Heavyweight
2014 The Culture High - a.z.
2012 Jedlík masa (TV seriál)
Joe Rogan Live from the Tabernacle
2010 DMT: The Spirit Molecule
Marihuana: Fakta a mýty (TV film)
2004 American Dictators (TV film)
2001 Joe Rogan: Live from the Belly of the Beast

TV pořady

2018 UFC 220: Miocic vs. Ngannou (TV pořad)
UFC 225: Whittaker vs. Romero 2 (TV pořad)
UFC 226: Miocic vs. Cormier (TV pořad)
UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2 (TV pořad)
UFC 228: Woodley vs. Till (TV pořad)
UFC 229: Khabib vs. McGregor (TV pořad)
2017 UFC 208: Holm vs. de Randamie (TV pořad)
UFC 209: Woodley vs. Thompson 2 (TV pořad)
UFC 210: Cormier vs. Johnson 2 (TV pořad)
UFC 211: Miocic vs. dos Santos 2 (TV pořad)
UFC 214: Cormier vs. Jones 2 (TV pořad)
UFC 215: Nunes vs. Shevchenko 2 (TV pořad)
UFC 216: Ferguson vs. Lee (TV pořad)
UFC 217: Bisping vs. St-Pierre (TV pořad)
UFC 219: Cyborg vs. Holm (TV pořad)
2016 Joe Rogan: Triggered (TV pořad)
UFC 195: Lawler vs. Condit (TV pořad)
UFC 199: Rockhold vs. Bisping 2 (TV pořad)
UFC 205: Alvarez vs. McGregor (TV pořad)
UFC 206: Holloway vs. Pettis (TV pořad)
UFC 207: Nunes vs. Rousey (TV pořad)
UFC Fight Night: Dillashaw vs. Cruz (TV pořad)
2015 UFC 182: Jones vs. Cormier (TV pořad)
UFC 183: Silva vs. Diaz (TV pořad)
UFC 184: Rousey vs. Zingano (TV pořad)
UFC 185: Pettis vs. dos Anjos (TV pořad)
UFC 186: Johnson vs. Horiguchi (TV pořad)
UFC 187: Johnson vs. Cormier (TV pořad)
UFC 188: Velasquez vs. Werdum (TV pořad)
UFC 189: Mendes vs. McGregor (TV pořad)
UFC 190: Rousey vs. Correia (TV pořad)
UFC 191: Johnson vs. Dodson 2 (TV pořad)
UFC Fight Night: McGregor vs. Siver (TV pořad)
UFC on Fox: Dillashaw vs. Barão 2 (TV pořad)
UFC on Fox: Gustafsson vs. Johnson (TV pořad)
2014 Joe Rogan: Rocky Mountain High (TV pořad)
UFC 169: Barao vs. Faber II (TV pořad)
UFC 170: Rousey vs. McMann (TV pořad)
UFC 172: Jones vs. Teixeira (TV pořad)
UFC 173: Barão vs. Dillashaw (TV pořad)
UFC 174: Johnson vs. Bagautinov (TV pořad)
UFC 178: Johnson vs. Cariaso (TV pořad)
UFC 180: Werdum vs. Hunt (TV pořad)
UFC Fight Night: Nogueira vs. Nelson (TV pořad)
UFC on Fox: dos Santos vs. Miocic (TV pořad)
2013 Joe Rogan o všem pochybuje (TV pořad)
This Is Not Happening (TV pořad)
UFC 159: Jones vs. Sonnen (TV pořad)
UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2 (TV pořad)
UFC 162: Silva vs. Weidman (TV pořad)
UFC 164: Henderson vs. Pettis (TV pořad)
UFC 166: Velasquez vs. Dos Santos 3 (TV pořad)
UFC 167: St-Pierre vs. Hendricks (TV pořad)
UFC 168: Weidman vs. Silva 2 (TV pořad)
UFC Fight Night: Shogun vs. Sonnen (TV pořad)
UFC on FX: Belfort vs. Rockhold (TV pořad)
UFC on Fox: Johnson vs. Dodson (TV pořad)
UFC on Fox: Johnson vs. Moraga (TV pořad)
UFC on Fuel TV: Nogueira vs. Werdum (TV pořad)
2012 The Ultimate Fighter: Team Carwin vs. Team Nelson Finale (TV pořad)
UFC 146: Dos Santos vs. Mir (TV pořad)
UFC Ultimate Insider (TV pořad)
UFC on Fox: Henderson vs. Diaz (TV pořad)
Výlety na skok (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
UFC 127: Penn vs. Fitch (TV pořad)
UFC 130: Rampage vs. Hamill (TV pořad)
UFC 140: Jones vs. Machida (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
UFC 108: Evans vs. Silva (TV pořad)
UFC 110: Nogueira vs. Velasquez (TV pořad)
UFC 116: Lesnar vs. Carwin (TV pořad)
UFC 117: Silva vs. Sonnen (TV pořad)
UFC 120: Bisping vs. Akiyama (TV pořad)
UFC 122: Marquardt vs. Okami (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
UFC 100: Lesnar vs. Mir (TV pořad)
UFC 101: Declaration (TV pořad)
UFC 102: Couture vs. Nogueira (TV pořad)
UFC 105: Couture vs. Vera (TV pořad)
UFC 107: Penn vs. Sanchez (TV pořad)
UFC 94: St-Pierre vs. Penn 2 (TV pořad)
UFC 95: Sanchez vs. Stevenson (TV pořad)
UFC 96: Jackson vs. Jardine (TV pořad)
UFC 97: Redemption (TV pořad)
UFC 98: Evans vs. Machida (TV pořad)
UFC 99: The Comeback (TV pořad)
UFC: The Ultimate 100 Greatest Fights (TV pořad)
2008 UFC 80: Rapid Fire (TV pořad)
UFC 81: Breaking Point (TV pořad)
UFC 82: Pride of a Champion (TV pořad)
UFC 84: Ill Will (TV pořad)
UFC 85: Bedlam (TV pořad)
UFC 86: Jackson vs. Griffin (TV pořad)
UFC 87: Seek and Destroy (TV pořad)
UFC 88: Breakthrough (TV pořad)
UFC 91: Couture vs. Lesnar (TV pořad)
UFC 92: The Ultimate 2008 (TV pořad)
2007 UFC 67: All or Nothing (TV pořad)
UFC 68: The Uprising (TV pořad)
UFC 69: Shootout (TV pořad)
UFC 70: Nations Collide (TV pořad)
UFC 73: Stacked (TV pořad)
UFC 74: Respect (TV pořad)
UFC 75: Champion vs. Champion (TV pořad)
UFC 76: Knockout (TV pořad)
UFC 77: Hostile Territory (TV pořad)
UFC 78: Validation (TV pořad)
UFC 79: Nemesis (TV pořad)
2006 Joe Rogan: Live! (TV pořad)
UFC 57: Liddell vs. Couture 3 (TV pořad)
UFC 58: USA vs. Canada (TV pořad)
UFC 59: Reality Check (TV pořad)
UFC 60: Hughes vs. Gracie (TV pořad)
UFC 63: Hughes vs. Penn (TV pořad)
UFC 66: Liddell vs. Ortiz (TV pořad)
2005 The Ultimate Fighter: Team Couture vs. Team Liddell Finale (TV pořad)
UFC 51: Super Saturday (TV pořad)
UFC 52: Couture vs. Liddell 2 (TV pořad)
UFC 53: Heavy Hitters (TV pořad)
UFC 54: Boiling Point (TV pořad)
UFC 55: Fury (TV pořad)
UFC 56: Full Force (TV pořad)
UFC Fight Night (TV pořad)
UFC Fight Night 2 (TV pořad)
2004 UFC 46: Supernatural (TV pořad)
UFC 47: It's On! (TV pořad)
UFC 48: Payback (TV pořad)
UFC 49: Unfinished Business (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
UFC 42: Sudden Impact (TV pořad)
UFC 43: Meltdown (TV pořad)
UFC 45: Revolution (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Faktor strachu (TV pořad)
1999 The Man Show (TV pořad)
1997 UFC 12: Judgement Day (TV pořad)
1993 UFC PPV Events (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Joe Rogan: Strange Times (TV film)

TV pořady

2016 Joe Rogan: Triggered (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace