foto

Beau Garrett

  • nar. 28.12.1982 (36 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Je americká herečka a modelka. Vyrastala v Topange, Kalifornii s rodičmi, staršou sestrou a mnohými psami. Miluje kone a ako dieťa bola veľmi dobrá jazdkyňa. Ako prvú ju objavil GUESS v r. 1990. Zahrala si aj hlavnú ženskú úlohu vo videoklipe k piesni od Crossfade – Cold.

V súčasnej dobe robí reklamnú tvár pre kozmetiku Revlon a tiež modelku pre Double D Ranch a CosmoGirl.

Zahrala si vo filmoch ako TURISTAS, v pokračovaní FANATIC FOUR – SILVER SUFER a najnovšie ju môžete vidieť ako GEM vo filme TRON – LEGACE.

seko0408

Herecká filmografie

Filmy

2017 Five O'Clock Comes Early
2016 Love by Chance (TV film)
2014 In Stereo
Lust for Love
2013 Diving Normal
2012 Freelancers
2010 Ivory
Kalamity
TRON: Legacy 3D
2009 Empire State (TV film)
2008 Jak ukrást nevěstu
2007 Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Nepohřbený
Přežij!
2006 Brazilský masakr

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Heartbreak (E12)
2018 The Good Doctor (TV seriál)
More (S01E18)
Smile (S01E17)
Pain (S01E16)
další epizody (8)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
Rule #303: Burn That Sh*t to the Ground (S05E05)
Rule #63: It's a Marathon, Not a Sprint (S05E04)
další epizody (6)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Intangibles (S01E09)
Apple (S01E08)
další epizody (9)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #155: Go with the Magician (S04E06)
Rule #930: Plan for New Plans (S04E05)
Rule #49: Let It Shine (S04E04)
další epizody (13)
2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #59: "Happily Ever After" Is an Oxymoron (S02E13)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
Rule #118: Let Her Eat Cake (S02E11)
další epizody (8)
Longmire (TV seriál)
Objection (S05E06)
2015 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl (S02E05)
Rule #605: You Can Go Home Again (S02E04)
Rule #8: Timing Is Everything (S02E03)
další epizody (13)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #21: Leave Childishness to the Children (S01E05)
Rule #426: Fantasyland: A Great Place to Visit (S01E04)
Rule #47: Always Take Advantage of "Me" Time (S01E03)
další epizody (5)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Means to an End (S08E09)
Crossroads (S08E08)
Crushed (S08E07)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
Dr. House (TV seriál)
Výčitky svědomí (S06E11)
2009 Celebrities Anonymous (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)
Wildfire (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Scénář a šerpa (S01E05)
Velký den (S01E04)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace