foto

Daniel Volný

  • nar. 28.3.1984 (33 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Volný se narodil 28. 3. 1984 v Opavě. Vystudoval obchodní akademii v Opavě a posléze činoherní herectví na JAMU v Brně. Ještě při studiích hostoval v brněnském divadle Husa na provázku v inscenaci V. Morávka Touha stát se idiotem podle F. M. Dostojevského. V současné době je stálým členem činoherního souboru slezského divadla v Opavě.

Jirka "Pivoda" Dorosinski

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komedie za oponou (divadelní záznam)
2011 Westernstory
2010 Zahradní slavnost (divadelní záznam)
2009 Erreur de la banque en votre faveur
2006 O Šípkové Růžence (TV film)

TV seriály

2007 Trapasy (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace