foto

Daniel Volný

  • nar. 28.3.1984 (36 let)

Biografie

Daniel Volný se narodil 28. 3. 1984 v Opavě. Vystudoval obchodní akademii v Opavě a posléze činoherní herectví na JAMU v Brně. Ještě při studiích hostoval v brněnském divadle Husa na provázku v inscenaci V. Morávka Touha stát se idiotem podle F. M. Dostojevského. V současné době je stálým členem činoherního souboru slezského divadla v Opavě.

Jirka "Pivoda" Dorosinski

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poslední spravedlivý (studentský film)
2011 Westernstory
2009 Erreur de la banque en votre faveur
2006 O Šípkové Růžence (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kubelíkův případ (E09)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na poště (E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
Svérázná výchova (S01E04)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Indiánské víno (S04E11)

Divadelní záznam

2012 Komedie za oponou (divadelní záznam)
2010 Zahradní slavnost (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky