foto

Beate Bille

  • nar. 17.11.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Zabijáci
2008 Blå mænd
2007 Daisy Diamond
Nåletræer
Ostrov ztracených duší
2006 Fidibus
Terapi
Človíček
2005 Bare Holger
Die blaue Grenze
Zabití
2003 Boom
2002 Debutanten
1999 Dybt vand (TV film)
Min smukke nabo
1998 Det sublime
Nattens engel
Olsen-bandens sidste stik

TV seriály

2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Mørk & Jul (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Kuriren (S02E03)
2008 Deroute (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
An einem einsamen Ort (E03)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Gufol mysteriet (TV seriál)
Taxa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky