foto

Annie Wersching

  • nar. 28.3.1977 (43 let)
    Saint Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other Mother (TV film)
2013 Surrogate, The (TV film)
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Partners (TV film)
2010 Below the Beltway
2007 Company Man (TV film)
2003 Božský Bruce

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
The Hunt (S02E20)
Day of Death (S02E11)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Dark Side (S02E10)
Runaways (TV seriál)
Cheat the Gallows (S03E10)
The Broken Circle (S03E09)
Devil's Torture Chamber (S03E08)
další epizody (10)
2018 Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (15)
Timeless (TV seriál)
The Miracle of Christmas (S02E11)
Chinatown (S02E10)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
další epizody (8)
2017 Doubt (TV seriál)
To See, to Tell (E09)
Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Fifteen (S01E04)
další epizody (6)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
The Lost Generation (S01E14)
The Murder of Jesse James (S01E12)
2016 The Catch (TV seriál)
The Ringer (S01E07)
Code Black (TV seriál)
Hail Mary (S01E16)
Bosch (TV seriál)
Noční oběť (S02E03)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zahraniční věci (S05E03)
Upíří deníky (TV seriál)
I Would for You (S07E15)
Hell Is Other People (S07E10)
2015 Bosch (TV seriál)
My a oni (S01E10)
Kouzelný hrad (S01E09)
High Low (S01E08)
další epizody (9)
Castle na zabití (TV seriál)
Zúčtování (S07E15)
Vzkříšení (S07E14)
Upíří deníky (TV seriál)
Cold as Ice (S07E09)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
další epizody (16)
2014 Bosch (TV seriál)
Zlé období (S01E01)
Extant (TV seriál)
Hromádka karet (S01E10)
Na útěku (S01E09)
Odhalení (S01E08)
další epizody (6)
Inteligence (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Šrám na duši (S04E16)
2013 Dallas (TV seriál)
Guilt & Innocence (S02E10)
Ewings Unite! (S02E09)
The Furious and the Fast (S02E07)
další epizody (4)
Doteky osudu (TV seriál)
Ozubená kolečka (S02E09)
Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Únos - 2. část (S03E02)
Únos - 1. část (S03E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Podoba není náhodná (S06E09)
2012 Drsná Harry (TV seriál)
Bod zlomu (S02E18)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pro dobrou věc (S02E06)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Dívka s hnědýma očima (S02E04)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Friends (E11)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S08E18)
Day 8: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S08E17)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
další epizody (13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Syndrom zaneřáděného domu (S11E05)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (24)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Friendly Skies (E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Návrat do dětství (S02E11)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Perný den (S06E20)
2003 Frasier (TV seriál)
Honba za zlatými dveřmi (S10E11)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemství oázy (S01E19)
1999 Angel (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce