foto

Annie Wersching

  • nar. 28.3.1977 (40 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other Mother (TV film)
2013 Surrogate, The (TV film)
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Partners (TV film)
2010 Below the Beltway
2007 Company Man (TV film)
2003 Božský Bruce

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
To See, to Tell (E09)
Runaways (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
The Lost Generation (S01E14)
The Murder of Jesse James (S01E12)
2016 The Catch (TV seriál)
The Ringer (S01E07)
Bosch (TV seriál)
Victim of the Night (S02E03)
Upíří deníky (TV seriál)
I Would for You (S07E15)
Hell Is Other People (S07E10)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Eight: High Low (S01E08)
další epizody (9)
Castle na zabití (TV seriál)
Zúčtování (S07E15)
Vzkříšení (S07E14)
Upíří deníky (TV seriál)
Cold as Ice (S07E09)
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me (S07E08)
Mommie Dearest (S07E07)
další epizody (16)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Extant (TV seriál)
Inteligence (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Šrám na duši (S04E16)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Ozubená kolečka (S02E09)
Revoluce (TV seriál)
Domov (S01E15)
Castle na zabití (TV seriál)
Disciple (S06E09)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S08E18)
Day 8: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S08E17)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
další epizody (13)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (24)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Playthings (S02E11)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tajemství oázy (S01E19)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace