foto

Alexej Veličko

  • nar. 3.11.1973
  • zem. 7.10.2017 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Koněc sveta (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)

TV seriály

2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Kurjer (S02E23)
2015 Šef (TV seriál)
Obeščanije (S03E28)
2014 Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň suďi (S14E13)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Pervaja krov (S01E25)
Šef (TV seriál)
Budni (S02E03)
UDO (S02E01)
PPS (TV seriál)
Lož (S02E20)
Doznavatěl (TV seriál)
Kontrakt (S02E19)
2012 Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Lišnij (S01E13)
Litějnyj (TV seriál)
Po zakonu sovesti (S07E20)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Vsjo dlja pobedy (E01)
Něbesnyj sud (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Uličnaja (S01E11)
Čužoj rajon (TV seriál)
Fortočnik (S01E18)
Litějnyj (TV seriál)
Podozrevajemyj (S06E11)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Ošibka killera (E07)
Litějnyj (TV seriál)
Opasnyj gruz (S04E30)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Otpusk u morja (S01E04)
Okončatělnoje rešenije (S01E03)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Killer (S03E19)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ně dorože děněg (S10E03)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky