foto

Karin Majtánová

  • nar. 1.3.1974 (44 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2011 Dámsky klub (TV pořad)
2010 Piknik klub (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Dámsky magazín STV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace