foto

Alberto Lozano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cuerpo de Élite
2011 Amigos...
2008 Mejor que nunca
2005 Llibre de família (TV film)
2003 Los novios búlgaros
Noviembre

TV seriály

2019 Vida perfecta (TV seriál)
2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2014 El crac (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
Homicidios (TV seriál)
2010 Los protegidos (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
Poslední vteřiny (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky