foto

Ilias Logothetis

  • nar. 15.4.1938 (82 let)
    Lefkada, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ciao Italia
2014 December Riots
2013 To dentro kai i kounia
Wild Duck
2011 Oi ippeis tis Pylou
2003 Um Filme Falado
2002 I fouska
2001 Mia mera ti nyhta
To monon tis zois tou taxeidion
1998 Oi arithmimenoi
To ainigma
1995 Eleftheri katadysi
O tsalapeteinos tou Wyoming
Sapounopetra: To hrima sto Laimo sas
1994 Terra incognita
Ypoptos politis
1993 Gynaikes dilitirio
1991 Přerušený krok čápa
1990 Anexitila hromata
Viotehnia oneiron
1989 Do re mi fa sol ada
Kleftronia & aidonia
O agapitikos tis Dimitroulas
1988 Harry Klynn kai pasis Ellados
Krajina v mlze
1987 Edo papas, ekei... lapas
Etaireia xylodarmon EPE
Kombines stis kabines
Made in Greece
O koubaros, o xeftilas
O theios mou, o ninja
Oi ergenides
Papa-Turbo: Mas piran kai ta... rasa!
Ta paidia tis Helidonas
Ta... mora
Ziteitai kleftis
1986 Ethelousia exodos
Kladiki eraston
O mystikos praktor kai oi anthropoi tou hthes kai tou simera
Ole... kai tous ta pirame
Sou harizo ti gynaika mou
Ziteitai engefalos gia... amartia
Ziteitai psifos
1985 Afieroma ston Aimilio Hourmouzio (TV film)
Gelio me doseis
I gynaikara me ta prasina
Mia gynaikara sta bouzoukia
O Giannis pou egine Tzonis
O apaton elli... nika
1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
Rokakias tin imera... to vrady kamariera
Thalassografia
1983 ...boroume kai kato ap' ta thrania!
Daskale ti didaskes?
Doste tin tsonta sto lao!..
Mia papadia sta bouzoukia!
Ziteitai drakos
1982 Arpa Colla
O aftakias
O reporter
To aima ton agalmaton
1981 Garsoniera gia deka
O sexokynigos
Polites B' katigorias
1980 Sto dromo
Thanasi, sfixe ki allo to zonari
1979 Periplanisi
1978 Oi vatrahoi (TV film)
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
1976 I spilia tis amartias
O Thanasis sti hora tis sfaliaras
1974 Esme, i Tourkopoula
1973 Metamorfoseis
Peri onou skias
1972 Apologia
Balsoi Ivan kai Big Tzon
1971 I megali stigmi tou '21: Papaflessas
1970 Vavylonia

TV seriály

2009 Karyotakis (TV seriál)
2008 Amore mio (TV seriál)
2006 Agnostou diamonis (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2004 Voitheia geitonoi (TV seriál)
2003 Kala na patheis (TV seriál)
Lefkos Oikos (TV seriál)
2001 Mystikes diadromes (TV seriál)
2000 Aroma gynaikas (TV seriál)
1998 Yperano olon i patris (TV seriál)
1996 O ios tou patera (TV seriál)
O prigipas (TV seriál)
Ta hromata tis agapis (TV seriál)
Ta psathina kapela (TV seriál)
1995 I hameni anoixi (TV seriál)
San paramythi (TV seriál)
1994 Cherchez la femme (TV seriál)
To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1993 Pera ap' ton orizonta (TV seriál)
1992 Mikres diadromes (TV seriál)
Vammena kokkina mallia (TV seriál)
1991 O kitrinos fakellos (TV seriál)
1990 Oi treis Harites (TV seriál)
Plektani (TV seriál)
Xenodoheio Amore (TV seriál)
1989 I diki tou mesimeriou (TV seriál)
To feggari ton xenitemenon (TV seriál)
1988 Siga... I patrida Koimatai (TV seriál)
Ta filarakia (TV seriál)
1987 Exosi (TV seriál)
I symmoria tis Mairis (TV seriál)
1986 O anthropakos (TV seriál)
1985 Here Taso Karataso (TV seriál)
1984 I gynaika sti monoprakti komodia (TV seriál)
1983 To minore tis avgis (TV seriál)
1982 To kommotirio (TV seriál)
1980 Kontra ston anemo (TV seriál)
Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 To imerologio enos thyrorou (TV seriál)
1976 Enas ippotis metaxy mas (TV seriál)
1974 To palio to katostari (TV seriál)
1973 Ena yperoho zevgari (TV seriál)
Horis anasa (TV seriál)
To poiniko mitroo tis Athinas (TV seriál)
Viva Katerina (TV seriál)
1972 To spiti ton xenon (TV seriál)
1971 Doktor Tik (TV seriál)
Grafeio synoikesion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky