foto

Stephanie Q. Bowen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 (Ne)matky - set dekoratér
2018 Znovu ve hře - set dekoratér
2015 Ségry - set dekoratér
2014 Pět nejlepších - set dekoratér
2012 Maladies - set dekoratér
We Made This Movie - set dekoratér

TV seriály

2020 Spiknutí proti Americe (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 6 (E06) - set dekoratér
Epizoda 5 (E05) - set dekoratér
Epizoda 4 (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2019 The Enemy Within (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Miliardy (TV seriál) - set dekoratér
American Champion (S04E09) - set dekoratér
Fight Night (S04E08) - set dekoratér
Infinite Game (S04E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2018 Mozart in the Jungle (TV seriál) - set dekoratér
If I Was An Elf, I Would Tell You (S04E02) - set dekoratér
The Boyfriend (S04E01) - set dekoratér
2017 Iron Fist (TV seriál) - set dekoratér
Sníh ustupuje (S01E01) - set dekoratér
Marvel's The Defenders (TV seriál) - set dekoratér
The Defenders (E08) - set dekoratér
Fish in the Jailhouse (E07) - set dekoratér
Ashes, Ashes (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2016 Daredevil (TV seriál) - set dekoratér
Zima v Hell's Kitchen (S02E13) - set dekoratér
Tma na konci tunelu (S02E12) - set dekoratér
.380 (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Americká odysea (TV seriál) - set dekoratér
Real World (E13) - set dekoratér
Bug Out (E12) - set dekoratér
Gingerbread (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál) - set dekoratér
Don't Wanna Die Anonymous (S01E01) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky