foto

Spyros Konstadopoulos

  • nar. 1925
    Athens, Řecko
  • zem. 28.3.2007
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mia yperohi mera
1995 Mia fora ison kamia
1988 Ena koritsi san ton anemo
To reportaz
1987 Antistrofi poreia
Antra thelo...
S' agapao, sto timoni pou kratao
Sklira karydia kai toulouba... meli!
1984 Dona Rozita (TV film)
1982 O aforesmenos (TV film)
1980 I amaxa (TV film)
O anthropos me to garyfallo
Tora thelo... tora!
1979 Asteri horis onoma (TV film)
1978 I valitsa tou papa
1977 Apo ti mia akri stin alli
1973 I Maria tis siopis
1972 Boom, tara!!! Ta tzoum!!!
Lysistrati
Me fovon kai pathos
1971 Arhipseftaros
Katahrisis exousias
1970 Enas Germanos sta Kalavryta
1969 O mikros drapetis
1968 I leoforos tou misous
O tyherakias
To kanoni kai t' aidoni
1967 Pyretos stin asfalto
1966 O papatrehas
Stefania, I
1965 Angeloi horis ftera
Beethoven kai bouzouki
Ou klepseis
Ta dyhtia tis dropis
Yie mou... Yie mou...
1964 Oi klironomoi
1963 O babas mou ki ego!
1962 Lytrose me, agapi mou
1961 Diavolou kaltsa

TV seriály

2001 Kapou se xero (TV seriál)
2000 Pappoudes en drasei (TV seriál)
1999 I alli plevra tou toihou (TV seriál)
1998 Zoi pou den ezisa, I (TV seriál)
1996 Axehastes komodies (TV seriál)
1995 Alli to proi, alli to vrady (TV seriál)
1994 I genia ton 40 (TV seriál)
1993 Geia haradan Zouga (TV seriál)
1992 Gynaikes (TV seriál)
To kleidi (TV seriál)
1991 I dikastina (TV seriál)
Oi dyo orfanes (TV seriál)
Thysia (TV seriál)
To koritsi ap' to potami (TV seriál)
1990 To kaplani tis vitrinas (TV seriál)
1988 Thriller, loipon (TV seriál)
1987 Maria Dimadi (TV seriál)
1986 O anthropakos (TV seriál)
1984 Anna Petri (TV seriál)
Hatzimanouil (TV seriál)
To theatro tis Tetartis (TV seriál)
Ypalliloi (TV seriál)
1983 Ta arravoniasmata (TV seriál)
1982 Oi desmotes (TV seriál)
1981 Tragoudistades tis lefterias (TV seriál)
1980 Oi athlioi ton Athinon (TV seriál)
1979 Elliniko kai xeno monoprakto (TV seriál)
Tyheroi kai atyhoi (TV seriál)
1978 I anadyomeni (TV seriál)
1976 En Athinais (TV seriál)
To diigima (TV seriál)
1973 Anisyha neiata (TV seriál)
Apo tin alli ohthi (TV seriál)
1972 Oi thisavroi tis vermacht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky