foto

Jim Field Smith

  • nar. 20.2.1979 (41 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Máslo
2010 Na tuhle nemám
2007 Where Have I Been All Your Life?
2006 Dejte sbohem zvyklostem

TV seriály

2020 Truth Seekers (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Jerome (E03)
Caroline (E02)
Criminal: Německo (TV seriál)
Claudia (E03)
Yilmaz (E02)
Jochen (E01)
Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Jay (S01E03)
Stacey (S01E02)
Edgar (S01E01)
Criminal: Španělsko (TV seriál)
Carmelo (E03)
Carmen (E02)
Isabel (E01)
2018 Defending the Guilty (TV seriál)
Wrecked (TV seriál)
Puke & Cigars (S03E02)
Bush Man (S03E01)
2017 Wrecked (TV seriál)
The Setup (S02E09)
2016 Stag (TV seriál)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Inside Mans (S01E04)
další epizody (6)
2012 Epizody (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Telstar: The Joe Meek Story
2006 Fear of Fanny (TV film)
Srdečná dohoda

TV seriály

2006 Suburban Shootout (TV seriál)
2005 The Robinsons (TV seriál)
2004 My Life in Film (TV seriál)
2000 Párování (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 All Star Comedy Show, The (TV film)

TV seriály

2016 Stag (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Sandeep (S02E04)
Danielle (S02E03)
Alex (S02E02)
další epizody (4)
2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Jerome (E03)
Caroline (E02)
Émilie (E01)
Criminal: Německo (TV seriál)
Claudia (E03)
Yilmaz (E02)
Jochen (E01)
Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Jay (S01E03)
Stacey (S01E02)
Edgar (S01E01)
Criminal: Španělsko (TV seriál)
Carmelo (E03)
Carmen (E02)
Isabel (E01)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Wrecked (TV seriál)
Puke & Cigars (S03E02)
Bush Man (S03E01)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Running Mans (S01E06)
Wanted Mans (S01E05)
Dead Mans (S01E03)
další epizody (5)

Host

TV pořady

2005 28 Acts in 28 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky