foto

Apostolos Souglakos

  • nar. 1950
    Maniatika, Piraeus, Athens, Řecko
  • zem. 5.9.2006
    Rhodes, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Epistrofi ton katharmaton
1999 Mavro gala
1996 Radio Mosha
1990 Prova
1989 Dimitroula mou geia sou, parta ola dika sou
Matomena oneira
O arkoudas
O straggalistis tis Syggrou
1988 Enas alla... leon
1987 Kai kapsouria kai bakouria
Mia sto karfi kai mia sto petalo
O protathlitis
1986 I Ellada pote den pethainei
1985 Až do nebe
Racky no 0, to noumero!
To remali tis Athinas
1984 Neiata sti laspi
Roda, tsanta & kopana no 3
Ta katharmata
1983 Ahtypita... kamakia!!
Hooligans - Kato ta heria ap' ta niata!
O stohos
Roda, tsanta & kopana no 2
Serifis, o 'mihanofagos'
1982 Apithanoi, alloiotikoi ki oraioi...
O kamikazi tsantakias
Pagida stin Ellada
Roda, tsanta kai kopana
1981 Enas kontos tha mas sosei!
Garsoniera gia deka
O Labroukos ballader
Pame gia... kafe?!
Panikos sta sholeia
1980 Exodos kindynou
Kathenas me tin trella tou...
Rena... na i efkairia
1979 Jack o... kavallaris
O palavos kosmos tou Thanasi
Ta paidia tis piatsas
Útěk do Atén
1978 1922
1976 O Thanasis sti hora tis sfaliaras
Žena u okna
1974 Diastrofes
Orgia se timi efkairias
1973 Erotikos paroxysmos
Sta dihtya tis anomalias
1971 Evdokia
Mia Ellinida sto haremi
1970 Natane to 13, napefte se mas!
Oi gennaioi tou Vorra
1969 'Thou-Vou' Falakros praktor - Epiheirisis: Gis madiam
O anthropos tis karpazias
To afentiko mou itan koroido!
1968 O kouklos
O trellos tahei 400
O tyherakias
Ta psihoula tou kosmou
Tha ta kapso, ta lefta mou
To pro-po kai ta bouzoukia
1967 I koroidara
Mini-fousta kai karate
O kosmos trellathike...
Patera, katse fronima...
To hrima itan vromiko
Trouba '67
1966 Artista
Dokimasia
I vouleftina
Poniros praktor Karagiozis
1965 O epanastatis
1964 I Kypros stis floges
1963 O dromos me ta kokkina fota
Ta kokkina fanaria

TV seriály

1999 Eglimata (TV seriál)
1998 Konstantinou kai Elenis (TV seriál)
1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
1992 Plakas Melathron (TV seriál)
1989 Pagides tou kalokairiou (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky