foto

Elvira Schuster

  • nar. 10.6.1948 (72 let)
    Cottbus, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Therapie
1986 Školní strašidýlko
1979 Kleine Fische (TV film)
1977 Der verschwundene Fluß (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1974 Heiße Spuren (TV film)
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle
Meine Schwester Tilli (TV film)
1970 Unser Haus steht Kopp (TV film)
1969 Ungewöhnlicher Ausflug (TV film)

TV seriály

1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Pinsel und sein Onkel Valentin (divadelní záznam)
1982 Das Tagebuch der Anne Frank (divadelní záznam)
1973 Zar Wasserwirbel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky