foto

Scott Porter

  • nar. 14.7.1979 (40 let)
    Omaha, Nebraska, USA

Biografie

Scott Porter se narodil 14. července 1979 v Omaze, Nebraska, ale už v dětství se přestěhoval do Winter Parku na Floridě a navštěvoval Lake Howell High School. Má dva mladší sourozence, bratra a sestru.

V roce 2004 si zahrál v hitu divadla Off-Broadway – Altar Boyz. V roce 2006 dočasně převzal roli Caseyho Hughese v seriálu AS THE WORLD TURNS. Od tohoto roku natáčel i seriál FRIDAY NIGHT LIGHTS, kde hraje bývalou sportovní hvězdu Jasona Streeta, který je upoután na invalidní vozík.

V roce 2007 si zahrál roli Colina Thompsona ve filmu HUDBU SLOŽIL, SLOVA NAPSAL. O rok později si zahrál roli Rexe ve filmu SPEED RACER. Stejně tak se objevil i v hororovém pokusu PROM NIGHT. V roce 2009 se objevil po boku Vanessy Hudgens a Lisy Kudrow ve filmu ROCK ZE STŘEDNÍ a také se objevil ve filmu PAN DOKONALÝ s Alexis Bledel.

V roce 2010 si zahrál v romantickém dramatu MILÝ JOHNE. O rok později začal natáčet seriál z lékařského prostředí HART OF DIXIE, který byl uveden na podzim 2011.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brampton's Own
2013 Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting, The
The To Do List
2011 Třídní sraz
2010 Milý Johne
Nomads (TV film)
2009 Masterwork (TV film)
Pan Dokonalý
Rock ze střední
2008 Maturitní ples
Speed Racer
2007 Descent
Hudbu složil, slova napsal

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
Charmed (TV seriál)
Touched by a Demon (S01E14)
Do temnoty (TV seriál)
Čistota (S01E12)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blud utopených nákladů (S19E19)
2016 Outcast (TV seriál)
The Damage Done (S01E07)
From the Shadows It Watches (S01E06)
A Wrath Unseen (S01E04)
další epizody (4)
Vražedné Miami (TV seriál)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
Tým Škorpion (TV seriál)
This Is the Pits (S03E10)
Mother Load (S03E09)
Sly and the Family Stone (S03E08)
další epizody (12)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken Christmas Special: X-Mas United (S08E07)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (20)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Vrahova píseň (S02E18)
Obětní beránek (S02E17)
Internetová sláva (S02E14)
další epizody (6)
2010 Famílie (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
The Dirteaters (E15)
další epizody (8)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Jedovatá pilulka (S02E06)
další epizody (8)
Světla páteční noci (TV seriál)
Perfect Record (S05E07)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
Two Weeks Without Food (S04E08)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
New York, New York (S03E08)
Keeping Up Appearances (S03E07)
It Ain't Easy Being J.D. McCoy (S03E06)
další epizody (10)
2007 Světla páteční noci (TV seriál)
The Confession (S02E09)
Seeing Other People (S02E08)
Pantherama! (S02E07)
další epizody (20)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
It's Different for Girls (S01E10)
Full Hearts (S01E09)
Crossing the Line (S01E08)
další epizody (10)
The Bedford Diaries (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Image Revolution
2012 The Hill Chris Climbed: The Gridiron Heroes Story

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Dobrá manželka (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce