foto

Scott Porter

  • nar. 14.7.1979 (39 let)
    Omaha, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Scott Porter se narodil 14. července 1979 v Omaze, Nebraska, ale už v dětství se přestěhoval do Winter Parku na Floridě a navštěvoval Lake Howell High School. Má dva mladší sourozence, bratra a sestru.

V roce 2004 si zahrál v hitu divadla Off-Broadway – Altar Boyz. V roce 2006 dočasně převzal roli Caseyho Hughese v seriálu AS THE WORLD TURNS. Od tohoto roku natáčel i seriál FRIDAY NIGHT LIGHTS, kde hraje bývalou sportovní hvězdu Jasona Streeta, který je upoután na invalidní vozík.

V roce 2007 si zahrál roli Colina Thompsona ve filmu HUDBU SLOŽIL, SLOVA NAPSAL. O rok později si zahrál roli Rexe ve filmu SPEED RACER. Stejně tak se objevil i v hororovém pokusu PROM NIGHT. V roce 2009 se objevil po boku Vanessy Hudgens a Lisy Kudrow ve filmu ROCK ZE STŘEDNÍ a také se objevil ve filmu PAN DOKONALÝ s Alexis Bledel.

V roce 2010 si zahrál v romantickém dramatu MILÝ JOHNE. O rok později začal natáčet seriál z lékařského prostředí HART OF DIXIE, který byl uveden na podzim 2011.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brampton's Own
2013 Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting, The
The To Do List
2011 10 Years
2010 Milý Johne
Nomads (TV film)
2009 Masterwork (TV film)
Pan Dokonalý
Rock ze střední
2008 Maturitní ples
Speed Racer
2007 Descent
Hudbu složil, slova napsal

TV seriály

2019 Charmed (TV seriál)
Touched by a Demon (E14)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sunk Cost Fallacy (S19E19)
2016 Outcast (TV seriál)
The Damage Done (S01E07)
From the Shadows It Watches (S01E06)
A Wrath Unseen (S01E04)
další epizody (4)
Vražedné Miami (TV seriál)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
Tým Škorpion (TV seriál)
This Is the Pits (S03E10)
Mother Load (S03E09)
Sly and the Family Stone (S03E08)
další epizody (12)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (9)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (20)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Vrahova píseň (S02E18)
Obětní beránek (S02E17)
Internetová sláva (S02E14)
další epizody (6)
2010 Famílie (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
The Dirteaters (E15)
další epizody (8)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Jedovatá pilulka (S02E06)
další epizody (8)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Dobrá manželka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace