foto

Rudolf Fleck

  • nar. 20.11.1896
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 9.12.1970 (74 let)
    Dresden, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Mein lieber Robinson
1969 Mlhavá noc
1968 Die Toten bleiben jung
1964 Geliebte weiße Maus
1962 Tanz am Sonnabend
1961 Ärzte
1959 Senta auf Abwegen
1956 Thomas Müntzer
Uzdravení
Yvettiny miliony
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
Hexen
1953 Kleine und das große Glück, Das
Tajná akta Solvay
1951 Sonnenbruckové

TV seriály

1967 Begegnungen (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)

Divadelní záznam

1957 Der Keller (divadelní záznam)
1955 Kaution (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky