foto

Ghita Nørby

  • nar. 11.1.1935 (85 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Harpiks
2018 Před mrazem
2015 Tři slova
2014 Jauja
Tiché srdce
2011 Lidé na slunci
2009 Divoké labutě
Julefrokosten
Originál
2008 Co nikdo neví
Gud, lukt och henne
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2007 O' Horten
2006 Sange fra baggrunden
Wellkåmm to Verona
2005 Fyra veckor i juni
2003 Arven
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)
Kokken
2001 Hrabě Axel
Rozhýbej to!
2000 Her i nærheden
Zachránci moře
1999 Manden som ikke ville dø
Ungfrúin góða og húsið
1998 Hans Christian Andersen a jeho dlouhý stín
1997 Sekten
1996 Hamsun
1995 Pensionat Oskar
1994 Rodinné záležitosti
1992 S nejlepšími úmysly
Sofie
1991 Freud flyttar hemifrån...
1990 Smykketyven
1989 Dansen med Regitze
Walter & Carlo i Amerika
Århus by night
1988 Ved vejen
1987 Babettina hostina - vyp.
Hip hip hurra!
1986 Vlk u dveří
1982 Den ubetænksomme elsker
Pengene eller livet
1981 Ulvetid
1980 Undskyld vi er her
Verden er fuld af børn
1979 Charly & Steffen
Rend mig i traditionerne
Sanct Hansaften-spil (TV film)
1977 Alt på et bræt
Hærværk
Louises hus (TV film)
Pas på ryggen, professor
1976 Den korte sommer
1975 Anne og Paul (TV film)
Bertram og Lisa (TV film)
Kun sandheden
1974 Det lykkelige skibbrud (TV film)
Et dukkehjem (TV film)
Misantropen (TV film)
1972 Næsehornet (TV film)
Sejle op ad åen (TV film)
1971 Alt hvad jeg ejer, får jeg igen (TV film)
Ballade på Christianshavn
Nattens frelse (TV film)
1970 Amour
Hurra for de blå husarer
Sangen om den røde rubin
Værelset (TV film)
1969 Damernes ven
Olsen-banden på spanden
1968 Det er så synd for farmand
1967 Elsk... din næste
Far laver sovsen
Min kones ferie
1966 Flagermusen
Ich suche einen Mann
Nu stiger den
1965 Flådens friske fyre
Sytten
1964 Majorens oppasser
1963 Dronningens vagtmester
Hvis lille pige er du?
Pigen og pressefotografen
Sekstet
Tre piger i Paris
1962 Den kære familie
Det tossede paradis
Han, Hun, Dirch og Dario
Oskar
Rikki og mændene
1961 Den grønne elevator
Flemming på kostskole
Gøngehøvdingen
Landsbylægen
Min kone fra Paris
Peters baby
1960 Baronka z benzínové pumpy
Flemming og Kvik
Frihedens pris
1959 Ballade på Bullerborg
Charles' tante
De sjove år
Tre må man være
1958 Det lille hotel
Styrmand Karlsen
Vagabonderne på Bakkegaarden
1957 Bundfald
Skovridergaarden
1956 Mladá hra

TV seriály

2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Cukr, miláčku? Cukr, tatínku? (E03)
Velká vánoční lež (E01)
2013 Nevlastní bratr (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2000 Fire høytider (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Troll Tales (TV seriál)
1997 Království (TV seriál)
Pandæmonium (S02E04)
Gargantua (S02E03)
Trækfugle (S02E02)
další epizody (4)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1994 Království (TV seriál)
De levende døde (S01E04)
Et fremmed legeme (S01E03)
Alliancen kalder (S01E02)
další epizody (4)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)
1970 Huset på Christianshavn (TV seriál)

Dokumentární

2002 Schwestern im Leben (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Divoké labutě

Host

TV pořady

2003 Bodilprisen 2003 (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky