foto

Owiso Odera

  • nar. 1973
  • zem. 3.11.2016
    Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 H4
2013 Orenthal: The Musical
2009 Acholiland
2008 The Thirst: Blood War
2007 Relative Obscurity

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
Malárie (E07)
Public Morals (TV seriál)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Crescent City (S01E13)
Dance Back from the Grave (S01E12)
Après Moi, Le Déluge (S01E11)
Vzpomínky (TV seriál)
Stray Bullet (S03E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Tying The Knot (S05E19)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Starý přítel (S05E15)
2013 Millerovi (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Front Page News (S03E11)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Lepší andělé (E14)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Status 1A (E13)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
The Kindness of Strangers (E08)
The Luckiest Man (E07)
Where We Lie (E06)
další epizody (5)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jed (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace