foto

Marie Caroline Schjeldal

  • nar. 14.4.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Blå mænd
2007 Jak se zbavit těch ostatních
2006 Nebezpečně výbušná trhavina
2005 Bare Holger
Velký den
2004 Familien Gregersen
1998 Nattens engel

TV seriály

2020 Enten/Eller (TV seriál)
Stem med hjertet (E03)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Før brylluppet (S01E02)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
Forestillinger (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1998 Hvide løgne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky