foto

Mariana Prachařová

  • nar. 17.4.1994 (23 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se v Praze, je dcerou Davida Prachaře a Dany Batulkové. V roce 2013 maturovala na pražském gymnáziu Jana Palacha a dál se hlásila na DAMU.

Svou první filmovou roli získala již v deseti letech v televizním filmu Poklad na sovím hrádku (2004). Divácky známější se stala až se seriály Horákovi (2006), Trapasy (2007) a Comeback (2008).

Od roku 2015 hraje kadeřnici v seriálu Ulice (2005).

Fleatful

Herecká filmografie

Filmy

2004 Poklad na Sovím Hrádku (TV film)

TV seriály

2015 Policie Modrava (TV seriál)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sekretář (S04E12)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)
2007 Trapasy (TV seriál)
Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 TýTý 2011 (TV pořad)
Zóna IN 5Angels (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 S tebou (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace