foto

Voula Zouboulaki

  • nar. 24.9.1924
    Cairo, Egypt
  • zem. 7.9.2015 (90 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Oi Athinaioi
1966 Syntomo dialeimma
1965 Ohi, ...kyrie Johnson
1964 Diogmos
1963 Iligos
1960 Eimai athoos
1959 Karagiozis, o adikimenos tis zois
1958 Mono gia mia nyhta
1955 Stella

TV seriály

1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
1983 Apo ti zoi ton anthropon (TV seriál)
1977 Porfyra kai aima (TV seriál)
1976 I dikaiosyni milise (TV seriál)

Dokumentární

1962 I Athina ti nyhta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky