foto

Troels Malling Thaarup

  • nar. 23.5.1972 (48 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
2016 Swinger
2015 Kanadské dobrodružství
2013 Africké dobrodružství
2012 Děti mojí sestry samy doma
2011 Třídní sraz
2010 Sestřiny děti ve válce
Terapeut
2008 Blå mænd
2006 Umění plakat
2001 Olsen Banden Junior

TV seriály

2020 Badehotellet (TV seriál)
Besat (S07E06)
Samarbejde (S07E02)
Ingen tyskere her (S07E01)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
Bankerot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky