foto

Segundo Cernadas

  • nar. 20.3.1972 (47 let)
    Viedma, Río Negro, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Bella Calamidades (TV seriál)
El Fantasma de Elena (TV seriál)
2006 Maging sino ka man (TV seriál)
2003 Bésame tonto (TV seriál)
Dr. Amor (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Médicos (de hoy), Los (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
Ricos y famosos (TV seriál)
1996 90-60-90 modelos (TV seriál)
1995 Montaña rusa, otra vuelta (TV seriál)