foto

Missy Berent Ricker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Halloween - set dekoratér
2009 Risk je zisk - set dekoratér
2008 Oni - set dekoratér
2007 The Beautiful Ordinary - set dekoratér
The List - set dekoratér
1998 Co Bůh spojí... - set dekoratér

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál) - set dekoratér
Phantom (S01E10) - set dekoratér
Zvonice (S01E09) - set dekoratér
Ranvej (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2017 Hříšnice (TV seriál) - set dekoratér
Part I (S01E01) - set dekoratér
Arrow (TV seriál) - set dekoratér
Fallout (S06E01) - set dekoratér
2015 Na jih od pekla (TV seriál) - set dekoratér
The Inspectors (TV seriál) - set dekoratér
2013 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
All or Nothing (S07E13) - set dekoratér
Damaged (S07E12) - set dekoratér
Adjustment Period (S07E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2012 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
Onward (S06E23) - set dekoratér
Domestic Maneuvers (S06E22) - set dekoratér
Handicap (S06E21) - set dekoratér
další epizody (22)
2011 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
Farewell to Arms (S05E13) - set dekoratér
Firefight (S05E12) - set dekoratér
Drop Zone (S05E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2010 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
Forward March (S04E18) - set dekoratér
Murder in Charleston (S04E17) - set dekoratér
Mud, Sweat & Tears (S04E16) - set dekoratér
další epizody (17)
2009 Nahoru a dolů (TV seriál) - set dekoratér
Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
Fields of Fire (S03E18) - set dekoratér
Fire in the Hole (S03E17) - set dekoratér
Shrapnel and Alibis (S03E16) - set dekoratér
další epizody (18)
2008 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
Last Minute Changes (S02E19) - set dekoratér
Departures, Arrivals (S02E18) - set dekoratér
All in the Family (S02E17) - set dekoratér
další epizody (18)
1998 Linc's (TV seriál) - set dekoratér

Dokumentární

1996 New Detectives: Case Studies in Forensic Science, The (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky