foto

Nikola Votočková

  • nar. 26.1.1979 (41 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rakvičky a věnečky (studentský film)
2007 Bestiář
Crash Road
1999 Zimní víla (TV film)

TV seriály

2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2006 Náves (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
1999 Oběti (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)

Dokumentární

2019 Století s korunou (TV film) - vyp.
2015 V českém znění hráli (studentský film)

Galerie (5)

do profilu filmu >>