foto

Nikola Votočková

  • nar. 26.1.1979 (41 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rakvičky a věnečky (studentský film)
2007 Bestiář
Crash Road
1999 Zimní víla (TV film)

TV seriály

2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zastavárník (S02E10)
2006 Náves (TV seriál)
Třešňové květy (E07)
Druhá liga (E02)
Blonďák (E01)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Za vším hledej chlapa (S01E51)
2005 Oběti (TV seriál)
Živnostník (E06)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Překvapení (E04)

Dokumentární

2019 Století s korunou (TV film) - vyp.
2015 V českém znění hráli (studentský film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál) - vyp.
Nelze umírat štěstím (S01E23) - vyp.