foto

Ahsaas Channa

  • nar. 5.8.1999 (21 let)
    Bombaj, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kaande Pohe
2017 Rukh
2010 Phoonk 2
2008 Phoonk
2007 My Friend Ganesha
2006 Nikdy neříkej sbohem
2004 Vaastu Shastra

TV seriály

2020 Overtime (TV seriál)
2019 Dosti Ka Naya Maidan (TV seriál)
Hostel Daze (TV seriál)
Kota Factory (TV seriál)
2018 Girls Hostel (TV seriál)
2017 PA-Gals (TV seriál)
2014 Pyaar Tune Kya Kiya (TV seriál)
2012 Gumrah End of Innocence (TV seriál)
2011 Devon Ke Dev... Mahadev (TV seriál)
2006 Kasamh Se (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky