foto

Zohar Strauss

  • nar. 4.3.1972 (45 let)
    Haifa, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Máří Magdaléna
2017 Cukrář
2015 Falafel atomi
Zrnko pravdy
2014 Ha-ben shel elohim
2010 Miral
2009 Kirot
Libanon
Široce otevřené oči
2007 Beaufort
Medúzy
2006 Things Behind the Sun
2001 Mars Turkey

TV seriály

2011 Achat Efes Efes (TV seriál)
2006 Hayey Kelev (TV seriál)
2005 Ima'lle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace