foto

Barry M. Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Mostly Ghostly
2007 Women on Top
2006 Bláznivá chůva
2005 Průšvihář na útěku
2000 Příběh z prérie (TV film)
Stolen from the Heart (TV film)
1999 Tvrdá lekce (TV film)
Tři tajemství (TV film)
Zločin z vášně (TV film)
1998 Láska na druhý pokus (TV film)
1997 Justice League of America (TV film)
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
Thousand Men and a Baby, A (TV film)
1996 Cyberella: Forbidden Passions
1993 The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
1991 Maximální průlom
1988 Raw Silk (TV film)

TV seriály

2011 Chemistry (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1998 Melrose Place (TV seriál)
The Nasty Minded Professor (S06E26)
A Christine Runs Through It (S06E22)
A Swing and a Mrs. (S06E20)
1997 Melrose Place (TV seriál)
A Bump in the Night (S06E12)
My Little Coma Girl (S06E10)
A Shot in the Dark (S06E08)
další epizody (11)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Mission: Interpersonal (S05E08)
Jane's Addiction (S05E06)
Hunka Hunka Burnin' Love (S05E04)
1993 Time Trax (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Sands of Seth (S02E16)
Church Bells in Bogota (S02E15)
The Gunslinger (S02E14)
další epizody (6)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Banshee (S02E09)
The Fuehrer's Children (S02E08)
další epizody (10)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky