foto

Alexis Loret

  • nar. 1975
    Saint Lô, Manche, Dolní Normandie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un Bébé pour Noël (TV film)
2016 L'île aux femmes (TV film)
V sedmnácti
2014 Au nom des fils (TV film)
Garçonne
Moje milá Viktoria
Nejistý
2012 Le Désert de l'amour (TV film)
2011 Impardonnables
2010 Fracture
George a Fanchette (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
2007 Oslněni sluncem
2006 Mademoiselle Gigi (TV film)
Sartre, věk vášní (TV film)
2004 Le Pont des Arts
Marseille
Pierre et Jean (TV film)
Vdavky, sňatky, svazky
2003 Le Monde vivant
Soleil assassiné, Le
2002 Nom du feu, Le
Společenství Druidů
2001 Backstage
Les déracinés (TV film)
Návštěvníci: Cesta do Ameriky
2000 Le jour de grâce
Sans plomb
1998 Alice a Martin

TV seriály

2018 Les Innocents (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Transferts (TV seriál)
2015 Contact (TV seriál)
2014 Paradise kemp (TV seriál)
Carnaval au camping (S06E05)
2013 La Croisière (TV seriál)
Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
Eaux troubles (S05E01)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1995 La Philo selon Philippe (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Dokumentární

2004 Présences

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky