foto

Anaïs Demoustier

  • nar. 29.9.1987 (30 let)
    Lille, Nord-Pas-de-Calais, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anaïs Demoustier, rodačka z Lille, začala navštěvovat kurzy herectví už v sedmi letech. Svou první malou roli dostala v roce 1999 ve snímku LE MONDE DE MARTY po boku Michela Serraulta. Nadšená touto zkušeností rozhodla se soustředit na film. Její první větší rolí byla Eve ve snímku Michaela Hanekeho LE TEMPS DU LOUP, kde si zahrála po boku slavných hereček Isabelle Huppert a Béatrice Dalle.

Její kariéra pokračovala vedlejšími rolemi v různých filmech jako např. drama BARRAGE (2006), komedie LE PRIX A PAYER (2007) s Christianem Clavier a Nathalie Baye nebo další komedie LES MURS PORTEURS (2008) s Miou-Miou a Charlesem Berlingem. Objevila se také ve filmu Christopha Honoré LA BELLE PERSONNE (2008) spolu s dalšími představiteli mladé herecké generace (Louis Garrel, Léa Seydoux, Grégoire Leprince-Ringuet aj.). V roce 2009 byla nominována na Césara v kategorii Nejnadějnější mladá herečka za svůj výkon v komedii LES GRANDES PERSONNES. V roce 2010 natočila tři dramata: L'ENFANCE DU MAL s Pascalem Greggorym a Ludmilou Mikael, D'AMOUR ET D'EAU FRAICHE režisérky Isabelle Czajka a BELLE ÉPINE, kde se znovu setkala se svou kolegyní z LA BELLE PERSONNE, Léou Seydoux.

V roce 2011 se objevila v úspěšném snímku LES NEIGES DU KILIMANDJARO a, svým námětem lehce kontroverzním, francouzsko-polském snímku ELLES, kde si zahrála prostituku.

R "fleurette" G

Herecká filmografie

Filmy

2018 Au poste !
Pauline asservie
2017 Cornélius, le meunier hurlant
Jalouse
La Villa
2016 Demain et tous les autres jours
Dívka bez rukou
Les malheurs de Sophie
2015 Caprice
Démons (TV film)
Marguerite a Julien
2014 Au fil d'Ariane
La ritournelle
Ptáci a lidé
Situation amoureuse: C'est compliqué
Une nouvelle amie
Vše o těch třech
2013 Les conquérants
Loulou, l'incroyable secret
Zamini
2012 Thérèse Desqueyroux
2011 Des noeuds dans la tête
La joie de vivre (TV film)
Ony
Poslední zima
Sněhy Kilimandžára
2010 Dans la jungle des villes
Drahá Prudence
Fracture (TV film)
George a Fanchette (TV film)
La tête ailleurs
Monsieur l'abbé
O lásce a vodě
Pauline
Sladké zlo
2009 Angelo, tyran de Padoue (TV film)
Malé vraždy Agathy Christie: Otrávené pero (TV film)
Sois sage
2008 Ach, ti dospělí!
Donne-moi la main
Krásná Junie
2007 Année suivante, L'
Hellphone
Le Prix à payer
Les Murs porteurs
2006 Barrage
Ma culotte
Pour de vrai
2003 Čas vlků
2000 Monde de Marty, Le

TV seriály

2017 Paris etc. (TV seriál)
Amour toujours (S01E12)
La Course (S01E11)
Surprise ! (S01E10)
další epizody (12)
2007 Reportéři (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace