foto

Petr Vaněk

  • nar. 18.12.1948 (68 let)
    Bukovice u Jeseníku, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Odsouzen k životu (TV film)
1987 Brožurkový fantom (TV film)
Začátečnice hledá učitele italštiny (TV film)
1984 Kufr (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Antropologie (S02E04)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Neobvykle horké léto (E02)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace