foto

Petr Vaněk

  • nar. 18.12.1948 (71 let)
    Bukovice u Jeseníku, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 O Nesytovi (TV film)
1991 Erotický triptych (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Odsouzen k životu (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Křivda (TV film)
1987 Brožurkový fantom (TV film)
Začátečnice hledá učitele italštiny (TV film)
1985 Balada o naději (TV film)
1984 Kufr (TV film)
1983 Plamen a dým aneb Tajné lásky a veřejné omyly poštovního úředníka v. v. (TV film)
Rohanův princip (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
1990 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Antropologie (S02E04)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Nebezpečí (E08)
Ponor (E07)
Kalná voda (E05)
další epizody (7)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Neobvykle horké léto (E02)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky