foto

James Morrison

  • nar. 21.4.1954 (63 let)
    Bountiful, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frederick
Pray for Rain
The Meanest Man in Texas
1
2016 Doubting Thomas
2015 L'appel du Vide
2014 Jazz Funeral, The
2013 I Am I
The Slippery Slope
2010 Kouzelné maliny
2008 Reflections
2007 Leo
2006 Crossing
Key, The
2005 Americká zbraň
Mariňák
2004 Wilderness Survival for Girls
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Jedinečný
1999 Stíny minulosti
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Stín pochybnosti
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV film)
White Dwarf (TV film)
1994 Desert Cross
Where Are My Children? (TV film)
Without Warning (TV film)
1993 Volný pád
1990 Enemy of the People, An (TV film)
Last Flight Out (TV film)
Poldové a lupiči (TV film)
1987 Unfinished Business
1984 Fatal Vision (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (5)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S08E15)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Wednesday Incident (S02E16)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Pomsta (TV seriál)
2010 Private Practice (TV seriál)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
Triangles (S03E17)
další epizody (5)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Slip Slidin' Away (S03E06)
Yours, Mine & Ours (S02E22)
What You Do for Love (S02E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
Day 7: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S07E11)
další epizody (10)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
V bezpečí (S04E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
Day 6: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S06E18)
další epizody (20)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (23)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (10)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Lidi prší (S02E07)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tajemství (S02E10)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zloději (S07E14)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Dead Letters (S01E03)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hitlerovy poslední hodiny (TV film)

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Parking

Dokumentární

2014 Showing Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace