foto

James Morrison

  • nar. 21.4.1954 (66 let)
    Bountiful, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Intersect
2019 1
Captain Marvel
2018 Doubting Thomas
Relish
2017 Frederick
Pray for Rain
The Meanest Man in Texas
2015 L'appel du Vide
2014 Jazz Funeral, The
2013 I Am I
The Slippery Slope
2010 Kouzelné maliny
2008 Reflections
2007 Leo
2006 Crossing
Key, The
2005 Americká zbraň
Mariňák
2004 Wilderness Survival for Girls
2002 Chyť mě, když to dokážeš
2001 Jedinečný
1999 Stíny minulosti
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Stín pochybnosti
1995 White Dwarf (TV film)
1994 Desert Cross
Where Are My Children? (TV film)
Without Warning (TV film)
1993 Volný pád
1990 Enemy of the People, An (TV film)
Last Flight Out (TV film)
Poldové a lupiči (TV film)
1987 Unfinished Business
1984 Fatal Vision (TV film)

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
If the Stars Should Appear (S01E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
Posvátné město 1/5 (S06E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojitý zásah (S15E10)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (5)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S08E15)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Středeční příhoda (S02E16)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
další epizody (10)
2012 Blue (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Iluze (S02E06)
Sebedůvěra (S02E03)
Vzkříšení (S02E02)
další epizody (7)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
A Shot in the Dark (S03E10)
To Tell the Truth (S03E07)
Just Between Friends (S03E06)
další epizody (7)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Exit (S02E10)
Picture Perfect (S02E09)
The Match (S02E05)
další epizody (6)
Private Practice (TV seriál)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
In the Name of Love (S03E22)
Triangles (S03E17)
další epizody (5)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hello and Goodbye (S01E10)
Mother's Day (S01E09)
Trust Me (S01E06)
další epizody (5)
Eli Stone (TV seriál)
Mortal Combat (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
Slip Slidin' Away (S03E06)
Yours, Mine & Ours (S02E22)
What You Do for Love (S02E21)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S07E13)
Day 7: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S07E12)
Day 7: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S07E11)
další epizody (10)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
V bezpečí (S04E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S06E19)
Day 6: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S06E18)
další epizody (20)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (23)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
Who's Your Daddy? (E03)
Human Nature (E02)
Pilot (E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (10)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Špehoun v oblacích (S01E11)
Odložené případy (TV seriál)
Lidi prší (S02E07)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Velká cena (S02E07)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tajemství (S02E10)
JAG (TV seriál)
Připraveni, nebo ne (S08E08)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zloději (S07E14)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Dead Letters (S01E03)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
...Tell Our Moms We Done Our Best (E23)
And If They Lay Us Down to Rest... (E22)
Sugar Dirt (E21)
další epizody (12)
1995 Marshal (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
Stay with the Dead (E10)
Choice or Chance (E09)
další epizody (11)
1994 Frasier (TV seriál)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hitlerovy poslední hodiny (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1996 Parking

Dokumentární

2014 Showing Up

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Nude Descending

Producentská filmografie

Filmy

1997 Nude Descending

Host

TV pořady

2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky