foto

Sergio Sendel

  • nar. 4.11.1966 (50 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kyky Ryky a pár vajec
1993 Zapatos viejos
1991 Alma negra, magia blanca

TV seriály

2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace