foto

Anna Calder-Marshall

  • nar. 11.1.1947 (73 let)
    Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
Us Among The Stones
2012 13 schodů dolů (TV film)
2010 Láska a nedůvěra
2009 The Summer House
2008 Journey Home, The
2004 The Audition
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
1997 Anna Kareninová
1996 Saint-Ex
Witness Against Hitler (TV film)
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
1985 Titus Andronicus (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
1981 The Winter's Tale (TV film)
1979 Mathilda´s England (TV film)
Svítání Zulů
1975 Under Western Eyes (TV film)
1970 Kočičko, kočičko miluji tě
Na Větrné hůrce
1969 Male of the Species (TV film)

TV seriály

2020 Třetí den (TV seriál)
Tuesday - The Daughter (E05)
Monday - The Mother (E04)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Tough Love (S04E02)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Stage Door Johnnies (S02E06)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2003 Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zahrada smrti (S04E01)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1989 Rules of Engagement (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
Tottie: The Story of a Dolls' House (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Bloomers (TV seriál)
Matilda (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Uncle Vanya (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky