foto

Jake McDorman

  • nar. 8.7.1986 (33 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Celým jménem Johny Allen McDorman se narodil 8. 7. 1986 otci Johnu Allenu McDormanovi III a matce Deborah Gale v Texaském Dallasu. On sám je tedy IV. v pořadí v rodině se jménem Johny Allen McDorman. Jméno Jack je umělecké. Má mladší sestru Morgan.

Jako malý chodil do Skautu. Později se rozhodl pro hereckou kariéru. Vystudoval hereckou školu v Dallaském Young Actors Studiu. Zprvu hrál v seriálech jako je KRIMINÁLKA MIAMI, ODLOŽENÉ PŘÍPADY nebo také DR. HOUSE. Povedlo se mu zahrát si v průmyslovém filmu o významu skautingu v Americe.

Znát ho můžete z dívčího filmu AQUAMARINE kde si zahrál mladého playboye Raymona. Ale nejvíce se proslavil hlavní rolí v televizním seriálu GREEK, kde ztvárnil hlavní postavu Evana Chamberse.

Veronika "Nifgai" Kubešová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bez lásky
Ideální domov
The Escape of Prisoner 614
2017 Lady Bird
2015 Always Watching: A Marble Hornets Story
Me Him Her
See You in Valhalla
2014 Americký sniper
2011 Vrah přes inzerát (TV film)
2007 Smrtonosná past 4.0
2006 Aquamarine
Bravo Girls: Všechno nebo nic
2005 Echoes of Innocence

TV seriály

2020 The Right Stuff (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Co děláme v temnotách (TV seriál)
Ghosts (S02E02)
2019 Co děláme v temnotách (TV seriál)
Animal Control (S01E05)
Pilot (S01E01)
2018 Murphy Brown (TV seriál)
AWOL (S11E12)
The Wheels on the Dog Go Round and Round (S11E11)
Beat the Press (S11E10)
další epizody (12)
2016 Všemocný (TV seriál)
Finále 2/2 (E22)
Finále 1/2 (E21)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
další epizody (11)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Vraždící ruka (E10)
Velitelství! (E09)
další epizody (11)
2014 Manhattan Love Story (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Iron City (S04E06)
There's the Rub (S04E05)
Strangers on a Train (S04E04)
další epizody (6)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Order Room Service (S03E11)
Civil Wrongs (S03E10)
další epizody (4)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
2011 Marcy (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Legacy (S04E10)
Agents for Change (S04E09)
Subclass Plagiostomi (S04E08)
další epizody (10)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Greek (TV seriál)
All Children... Grow Up (S03E20)
The First Last (S03E19)
Camp Buy Me Love (S03E18)
další epizody (10)
2009 Greek (TV seriál)
Friend or Foe (S03E10)
The Wish-Pretzel (S03E09)
Fight the Power (S03E08)
další epizody (26)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Let's Make a Deal (S02E03)
Crush Landing (S02E02)
další epizody (16)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (10)
Odložené případy (TV seriál)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2006 Clark and Michael (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Výtah do života (S02E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
2004 Quintuplets (TV seriál)
2003 Run of the House (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce